Ābolu spēka pankūkas

Tā kā esmu auzu pārslu fane (katru rītu brokastīs) un kviešu miltu antifane, bet pankūkas tāpat garšo… izlēmu, ka auzu pārslas jāpārvērš miltos. 🙂 Recepte noderīga dāmām, kas piedomā par slaido līniju, bet vēlas panašķoties.

Samalu 4 saujas auzu pārslu un 1 sauju kviešu kliju (var arī nelikt, bet klijas ir vērtīgs produkts, ko šeit var labi piekombinēt 🙂 ).

Pielēju mazliet pienu, varbūt 100 ml.

Piesitu 1 olu.

4 karotes cukura

pierīvēju 1 ābolu…

kanēli, vaniļas cukuru…

un cepu eļļā 🙂

Pirmajam metienam neliku sodu, otrajam pieliku. Pēc pieredzes – ar sodu izcept, apgriezt otrādi ir grūtāk, bet sanāk pufīgākas. Pasniegt var kopā ar krējumu vai kādu brūkleņu ievārījumu, taču man vislabāk patīk ēst “plikas”  🙂 Nākamreiz noteikti mēģināšu ar banānu.

IMG_1238 IMG_1235 IMG_1236