
Saulespuķu sēklu krējums
Sablenderē 150g saulespuķu sēkliņu, ķiploka daiviņu, apmēram sauju sīpolu lociņu un dilles, pievienojot glāzi ūdens un sulu no viena citrona.
Sastāvdaļas
1) 75 g nolobītas saulespuķu sēklas
2) 2 ķiploka daiviņas
3) ūdens tik daudz, lai knapi nosegtu sēklas
4) 3/4 citrona sula
5) sauja sīpolloku un dillīšu dekoram
6) sāls
7) citas garšvielas pēc gaumes
Kas jādara?
1. Aplej saulespuķu sēklas ar verdošu ūdeni un patur līdz atdziest
2. Liek visu blenderī un maļ līdz viendabīgai masai
3. Pārbauda, vai garšas apmierina vai vēl prasās lielāku skābumu/sāļumu.
Dalīties un sekot:
Wow kaut kas gards.
Bildes uzrunāja mani pamēģināt šo brīnumu pagatavot, paldies!
Vai pamēģināji? Kā sanāca? Vegānu vidur šī ir populāra mērce, bet citiem varētu būt mazliet neierasti 🙂
Eju gatavot:)