Uzkoda svētku galdā "Pie Sievasmātes"

Uzkoda svētku galdā "Pie Sievasmātes"

Tad nu šis ir mans raksts, bet reālais uzkodu izpildītājs bija mans labākais asistents un palīgs virtuvē, kas meistaroja uzkodu dzimšanas dienā manai mammai. Patiesībā šo te jau vajadzēja ievietot pirms laba laika, bet visu laiku kaut kā nesanāca. Tad nu prezentēju jums vīrieša radošo lidojumu virtuvē 😀

 Ko vajag?

-Puscietu sieru

-Prosciutto

-Salātlapas

-Saldo čili mērci

-Arbūzu

-M&M’s

-ķiršu tomātiņus

-olīvas

-zobu bakstāmos

-garos bakstāmos

-meloni acīm, citronu ausīm 😀

Fotor0100815032

Kā vajag?

-Ņem garo kociņu, uzspraužam no vienas maliņas salātlapu, pa virsu liekam olīvi, ķiršu tomātiņu un saldskābajā čili mērcē mērcētu siera klucīti. Kāpēc jāmērcē? Mans šefpavārs zināja teikt, ka tā dara, lai siers neapkalst. 🙂 Aptinam ar prosciutto, kas lieliski pats pielipa klāt un uzspraužam salātlapas otru pusīti virsū, lai sanāk kā bura.

-Spraužam iekšā arbūzā, nolaužam nevajadzīgi garo, atlikušo kociņa daļu.

-Dekorējam ar meloni, citronu un M&M’siem 😀

IMG_2426

Dalīties un sekot: