Vieglā uzkoda "Sarkanbaltoranžs"

Vieglā! Kāpēc?

1. Viegli pagatavot

2. Vēders jutīsies viegls kā pūciņa

Ideja radās, kad biju pārvērtējusi savas spējas un vēlmes ēst vārītas bietes un burkānus. Tāpat mājās bija palicis Dor Blu siers. Izdomāju, ka tā varētu būt jauka ideja viesībām, lai nebūtu jāliek galdā vienas vienīgas maizītes, groziņi un majonēžaini salāti (ak, laikam var sadzirdēt manas simpātijas pret majonēzi…).

Tātad, ko mums vajag?

1) Vārītas, nomizotas bietes

2) Vārītus, nomizotus burkānus

3) Oregano

4) Dor Blu sieru

5) Noteikti lieliski var papildināt ar kādu pesto!

6) Zobu bakstāmie

Kā vajag?

1)Paņemam kaut ko, kas ļauj mums izveidot precīzas formiņas. Manā gadījumā tas bija korķis 🙂 Esiet radoši!

2) Sagriežam burkānus un bietes 0,5 cm biezās ripiņās. Ņemam talkā korķi vai ko citu tamlīdzīgu (piemēram, piparkūku formiņu) un izspiežam formiņas.

3) Sagriežam mazos, mazos gabaliņos Dor Blu sieru. Ņemot vērā, ka tas ir sāļš, nav nepieciešams burkānus un bietes papildus sālīt.

4) Duram visu uz kociņa kā parādīts attēlā un apberam ar oregano vai citām mīļām garšvielām.

5) Voilā! Arī glutēnu nepanesošiem ciemiņiem būs, ko uzkost. 🙂

 

???????????????????????????????

Dalīties un sekot: